Suszarka do żywności do grzybów i owoców ELDOM SG500

Symbol: 2972
Dostępność: 98 szt.
251.22
251.22
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 4 dni
Cena przesyłki:
14.9
  • Paczkomat 14.9
  • Kurier 22.9
  • Kurier DPD 25
Więcej o produkcie
Waga
1 kg

Suszarka do żywności ELDOM SG500

  • 5 poziomów
  • Duże tacki 30 x 23 cm z regulacją wysokości
  • Regulacja temperatury: 40-70ºC
  • Wentylator równomiernie rozprowadzający ciepło
  • Wyświetlacz LED
  • Elektroniczne sterowanie
  • Timer: 1-48 godzin
  • Moc: 245 W
  • Łatwa w użytkowaniu i czyszczeniu
image

Zrób samemu naturalne przysmaki tj. chipsy jabłkowe, marchwiowe, bananowe. Wysusz wołowinę, kiełbasę w kilka godzin. Przygotuj w suszarce żywności aromatyczne przyprawy ze świeżych ziół.

Co możesz wysuszyć w suszarce do żywności?

  • grzyby,
  • owoce,
  • mięsa (wołowina, drób),
  • ryby,
  • makarony (mmmm, domowy makaron na wyciągnięcie ręki!)
  • warzywa,
  • zioła i przyprawy,
image

Suszarka posiada pięć sit o wymiarach 30 x 23 cm, których wysokość można regulować. To bardzo przydatne rozwiązanie, gdy suszymy produkty o większych rozmiarach.

Obudowa urządzenia jest przeźroczysta, dzięki czemu proces suszenia można kontrolować na bieżąco. Suszarka jest bardzo prosta w użytkowaniu i łatwa do utrzymania w czystości.

image

Regulacja temperatury: 40-70ºC

Zalecane temperatury dla przykładowych produktów.

  • zioła: 40°C
  • pieczywo: 40-50°C
  • warzywa: 50-55°C
  • owoce: 55-60°C
  • mięso, ryby: 65-70°C
image

Wyświetlacz LED

Zapewnia prostotę obsługi

  • Włącznik / Time
  • Przycisk ustawienia Czasu i Temperatury
image

SPECYFIKACJA

Ogólne:

  • Ilość warstw: 5 warstw
  • Wielkość tacek: 30 x 23 cm
  • Nadmuch: TAK

Parametry elektryczne:

  • Regulacja temperatury: TAK
  • Moc: 245 W
  • Włącznik zasilania: TAK
  • Napięcie zasilania: 220-240 V ~ 50 Hz

Funkcje:

  • Łatwość czyszczenia: TAK
  • Lampka kontrolna: TAK
  • Wyświetlacz LED: TAK
image
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: